VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika15/10/2019

NAVIJAČI NAPALI TROJICU SRPSKIH MLADIĆA

 

VUKOVAR, 15. OKTOBRA /SRNA/ - Članovi jedne navijačke grupe fizički su u Vukovaru napali trojicu mladića srpske nacionalnosti, piše "Večernji list", pozivajući se na policijske nezvanične izvore.

 

Jedna osoba je tom prilikom teško povrijeđena, dok su dvije lakše povrijeđene, a osoba koja je zadobila teške tjelesne povrede završila je u Kliničko-bolničkom centru u Osijeku na operaciji.

Policija je do imena svih počinilaca došla uz pomoć nadzornih kamera postavljenih na ugostiteljskom objektu čiji su snimci izuzeti, piše list.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske danas je saopšteno da je u noći u subotu, 12. oktobra, oko 2.00 časa u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba više osoba.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je šest osoba u dobi od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe u dobi od 24 i 23 godine. U sukobu je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede, dok su dvije lakše povrijeđen", navedeno je u policijskom saopštenju.

Svi učesnici sukoba su sa područja grada Vukovara.

O događaju je obaviješteno državno tužilaštvo.