VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika08/11/2019

ANA PILIPOVIĆ PREDSJEDNICA AKTIVA ŽENA

 

KOZARSKA DUBICA, 8. NOVEMBRA /SRNA/ - Ana Pilipović izabrana je večeras za predsjednika Aktiva žena Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Kozarskoj Dubici.

 

"Osnovni cilj našeg djelovanja biće angažovanje žena u samoj stranci i njihov doprinos stvaranju stranačke infrastrukture, jer je Ujedinjena Srpska relativno nova stranka, koja još uvijek nema umreženu infrastrukturu", izjavila je Pilipovićeva.

Ona je izrazila očekivanje da će na sljedećim lokalnim izborima Aktiv žena dati značaj doprinos dobrim izbornim rezultatima.

Predsjednik Aktiva žena Ujedinjene Srpske Mirela Kajkut Zeljković izjavila je novinarima da je veoma ponosna jer je Izborna skupština u Kozarskoj Dubici okupila veliki broj dama, koje su u toj lokalnoj zajednici prepoznale rad Ujedinjene Srpske.

"U velikom smo procesu formiranja Aktiva žena širom Republike Srpske i bilježimo veliki odziv žena", rekla je Zeljkovićeva.

Ona je naglasila da će novoformirani Aktiv žena u Kozarskoj Dubici imati veliku podršku, uz organizovanje brojnih aktivnosti koje će biti zanimljive široj javnosti, a odnose se na očuvanje zdravlja, te probleme u vezi sa nasiljem u porodici.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsjednik Ujedinjene Srpske Marinko Dragišić, predsjednik Opštinskog odbora u Kozarskoj Dubici Mirko Tufegdžija, brojni članovi i simpatizeri stranke.

Izbornoj skupštini Aktiva žena nije prisustvovao predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić iako je to bilo najavljeno.