VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija18/11/2019

VIŠKOVIĆ SA ČELNICIMA PRIVREDNE KOMORE, A POTOM U DOBOJU

 

BANjALUKA, 18. NOVEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće danas u Banjaluci sa članovima Upravnog odbora Privredne komore Republike Srpske, a potom će u Doboju obići lokaciju gdje je planirana izgradnja stambene zgrade za smještaj lica u alternativnom smještaju.

 

Sastanku premijera Viškovića sa članovima Privredne komore prisustvovaće i ministri zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić, energetike i rudarstva Petar Đokić, rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić.

Ovom sastanku će prisustvovati i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić i ministar uprave i lokalne samouprave Lejla Rešić, najavljeno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Srpske.

Sastanak počinje u 9.00 časova u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske. Nakon sastanka predviđene su izjave za novinare.

Predsjednik Vlade Republike Srpske će u 14.00 časova u dobojskom naselju Bare obići lokaciju gdje je predviđena izgradnja zgrade sa 134 stana za smještaj lica u alternativnom smještaju iz Doma penzionera.

Izjave za novinare planirane su u 14.30 časova.