VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija06/12/2019

KREATIVNOST JE DANAS JEDNA OD NAJVAŽNIJIH VALUTA

 

BANjALUKA, 6. DECEMBRA /SRNA/ - Adiko banka će kao banka partner podržati Festival domaće oglašivačke industrije "No limit SAF", koji će biti održan u januaru 2020. godine u Sarajevu, saopšteno je iz ove banke.

 

Festival "No limit" jeste takmičenje u kreativnosti na kojem učestvuju agencije i oglašivači iz BiH, sa svojim kreativnim radovima, te nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice, nezavisno od vrste medija u kojem su realizovane, navodi se u saopštenju.

Marketing specijalista iz Adiko banke Sarajevo Amra Babić rekla je da je u marketinškoj industriji kreativnost presudna za uspjeh, te da se ova banka kontinuirano trudi da unese novine na svim poljima svog djelovanja.

"Kreiramo proizvode i usluge tako da svojim klijentima olakšamo i pojednostavimo bankarstvo koliko god je to moguće, ali bez jasnog i atraktivnog oglašavanja, naši klijenti ne bi bili svjesni inovacija na kojima radimo", rekla je Babićeva.

Ona je navela da Festival "No limit" podstiče kreativnost i originalnost, te predstavlja jednu od mnogih u nizu pozitivnih praksi koje je ova banka odlučila da podrži u svom poslovanju.

Marketing menadžer Adiko banke Banjaluka Marija Panić izrazila je uvjerenje da ideje podstiču nove ideje, te da će razmjena, koju će omogućiti Festival "No limit", biti presudna za veće uspjehe u marketinškoj industriji u BiH.

"S obzirom na to da se trudimo da pomjeramo granice i konstantno unapređujemo poslovanje kako bismo uvijek bili u prilici da ponudimo nešto novo, jednostavnije i efikasnije, te činjenicu da smo jedina specijalistička banka u regionu, smatramo da smo i sami kreativci u bankarskoj industriji", rekla je Panićeva.

Glavni urednik portala "Medija marketing" i predsjednik Festivala "No limit SAF" Ekrem Dupanović rekao je da je saradnja između ovog festivala i Adiko banke logična jer je ova banka vrlo brzo postala prepoznatljivo ime na regionalnom finansijskom tržištu, prije svega zbog kreativnosti u poslovanju.

"Kreativnost je danas jedna od najvažnijih valuta i zato nam se nekako prirodnim činilo da za partnera izaberemo Adiko banku koja se nametnula svojom kreativnošću u stvaranju i komuniciranju bankarskih proizvoda", rekao je Dupanović.