VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika06/12/2019

UHAPŠENO LICE KOJE JE U JANUARU UBILO KONjA

 

BANjALUKA, 6. DECEMBRA /SRNA/ - Službenici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su i uhapsili lice čiji su inicijali B.T, zbog sumnje da je u januaru u banjalučkom naselju Barlovci iz vatrenog oružja usmrtio konja.

 

Policijski službenici juče su preduzimnjem operativnih mjera i radnji identifikovali ovo lice, koje je osumnjičeno da je izvršilo krivična djela mučenje i ubijanje životinja i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

"Policijski službenici došli su do saznanja da navedeno lice posjeduje nelegalno oružje, a tom prilikom su pronađeni i oduzeti pištolj, lovačka puška i lovački karabin sa pripadajućom dokumentacijom, kao i oružje za koje B.T. ne posjeduje dokumentaciju - malokalibarska puška sa optikom i prigušivačem, automatska puška, vazdušna puška, poluautomatska puška sa skraćenom cijevi i više komada municije", navedeno je u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv osumnjičenog lica će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.