VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija06/12/2019

DONIRANO POLOVNO TERENSKO VOZILO ZA POTREBE GRADSKE UPRAVE

 

PRIJEDOR, 6. DECEMBRA /SRNA/ - Savjetnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Borislav Bojić uručio je danas gradonačelniku i Gradskoj upravi Prijedor na korišćenje polovno terensko vozilo marke "folksvagen amarok".

 

"U ime Ministarstva saobraćaja i veza i ministra Neđe Trninića sa zadovoljstvom smo isporučili ovo vozilo gradu Prijedoru, a oni će da opredijele njegovu dalju namjenu prema potrebama službi kojih vjerovatno ima i ovo je mali, skromni doprinos da se u oblastima, gdje bude procijenjena potreba, koristi ovakva vrsta vozila", rekao je Bojić.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković na kraćoj ceremoniji uručivanja ključeva ovog vozila zahvalio je ministru i Ministarstvu saobraćaja i veza, kao i Vladi Republike Srpske za ovu donaciju.

"Vozilo će biti korisno za rad na terenu širom grada Prijedora, posebno u našim brdskim krajevima i ja se zahvaljujem za ovaj dar koji nam je uručen", rekao je Đaković.

On je dodao da će vozilo biti korišćeno u najbolje svrhe, prije svega u redovnim aktivnostima, a i u mogućim vanrednim okolnostima. / kraj/st/ab/foto