VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo25/01/2020

DODIK: "POLITIKA" - SVJEDOK ISTORIJE VIŠE OD JEDNOG VIJEKA

 

ISTOČNO SARAJEVO, 25. JANUARA /SRNA/ - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je glavnom i odgovornom uredniku "Politike" Žarku Rakiću, redakciji i svim zaposlenim 116. rođendan sa željom da ovaj medij još dugo bude stub srpskog novinarstva i institucija srpskog naroda.

 

Dodik je naglasio da je "Politika" svih ovih godina bila nezaobilazni hroničar i omiljeni prijatelj svih u Republici Srpskoj i dobrom dijelu BiH.

"Vi ste već više od jednog vijeka svjedoci istorije kroz koju prolazi srpski narod ma gdje on živio. Odlikuje vas profesionalnost, istina, objektivnost i aktuelnost i želim vam da tako i nastavite", ističe se u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je da zaposleni u "Politici" još dugo rade na dobrobit srpskog naroda, te da ostanu vjerni patriotizmu, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Još jednom primite moje iskrene čestitke za veliki jubilej koji obilježavate", naglasio je Dodik.

Najstariji dnevni list na Balkanu "Politika" sutra slavi 116. rođendan. Ovaj list pokrenuo je Vladislav Ribnikar 1904. godine u Beogradu, a danas se smatra jednom od nacionalnih institucija u Srbiji.