VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika21/02/2020

IZBODEN NOŽEM NAKON SVAĐE

 

BANjALUKA, 21. FEBRUARA /SRNA/ - Lice čiji su inicijali J.G. /39/ iz Gradiške povrijeđeno je nožem u sukobu do kojeg je došlo u mjestu Rovine kod Gradiške, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

U saopštenju se precizira da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Rovine noćas, 15 minuta nakon ponoći došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između lica čiji su inicijali J.G. /39/, L.B. /29/, O.I. /34/ i C.E. /33/, svi iz Gradiške, nakon čega je lice L.B. nožem zadalo povrede oštećenom J.G.

"Povrijeđenom licu je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci", navedeno je u saopštenju.

Iz Tužilaštva navode da su pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili lica čiji su inicijali L.B, O.I. i C.E, te da se oni nalaze na kriminalističkoj obradI.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Tatjana Ninković, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška. Tužilac je naredio istražne radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Prema nezvaničnim saznanjima Srne, nakon svađe i sukoba nožem je više puta izboden Goran Janković iz Rovina kod Gradiške.

Iz Policijske uprave Gradiška Srni je potvrđeno da je sinoć policiji prijavljeno da je u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Gradiška dovezeno lice sa više ubodnih rana po tijelu koje je zadobilo u ugostiteljskom objektu u Rovinama.

"Utvrđeno je da su četiri lica nakon verbalnog sukoba fizički nasrnuli jedan na drugoga, usljed čega je jedno lice zadobilo više rana po tijelu", navode iz policije.