VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika24/02/2020

POVRIJEĐEN VOZAČ PRILIKOM SLIJETANjA AUTOMOBILA SA KOLOVOZA

 

BANjALUKA, 24. FEBRUARA /SRNA/ - Lice čiji su inicijali M.B. iz Gradiške, koje je upravljalo automobilom "zastava jugo 45", povrijeđeno je prilikom slijetanja vozila sa kolovoza na lokalnom putu u mjestu Sovjak, na području Gradiške.

 

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 17.45 časova, a uviđaj na licu mjesta izvršili su službenici Policijske uprave Gradiška, saopšteno je iz ove uprave.

Policijskoj stanici Gradiška juče oko 14.00 časova prijavljeno je da je u mjestu Bukovac na pomoćnom objektu privatnog vlasništva planuo požar, koji su ugasili pripadnici Područne vatrogasne jedinice Gradiška.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Gradiška zajedno sa inspektorom Policijske uprave Gradiška za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka požara, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama Okružnom tužilaštvu.