VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika28/02/2020

DODIK: NE PLAŠIM SE PRIJETNjI

 

BANjALUKA, 28. FEBRUARA /SRNA/ - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da se ne plaši prijetnji, te naglasio da je problem što pojedini mediji već dugo stvaraju atmosferu u kojoj se prijetnje mogu iskazati.

 

Dodik je, povodom sinoćnjih prijetnji na njegov račun na BN televiziji,
novinarima rekao da gledalac koji ih je izrekao tokom emisije "Puls" nije problem, već su to više mediji.

"Ta atmosfera je produkovala slobodu da se na taj način pokušava putem javnih medija ljudima prijetiti i takvim stvarima. Naravno da se ne plašim prijetnji. Volio bih da vidim tu junačinu koja se skriva i prijeti, da ga upoznam i vidim ko je i šta je", rekao je Dodik.

Dodik kaže da garantuje da se licu koje mu je prijetilo ništa neće dogoditi i da niko ništa neće preduzeti.

"Zašto da Milorad Dodik bude ubijen kao Kenedi? Prvo nije baš ni malo da te neko uporedi sa Kenedijem, ali kad neko kaže da treba da vas ubiju, nije zgodno", naveo je Dodik.

Dodik je naglasio da mu je u svemu najviše žao njegove majke koja je sve ovo primila na dramatičan način.

Iz MUP-a Srpske ranije je rečeno Srni da će pripadnici MUP-a preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa slučajem prijetnje srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, te o svemu obavijestiti nadležne organe.

U toku sinoćnje emisije "Puls" na BN televiziji, u kojoj je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se telefonom uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.