VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika02/03/2020

NAREĐENA OBDUKCIJA TIJELA PREMINULOG BANjALUČANINA

 

BANjALUKA, 2. MARTA /SRNA/ - Dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Sanja Guzina naredila je preduzimanje istražnih radnji na utvrđivanju okolnosti verbalnog i fizičkog sukoba ispred porodične kuće u Banjaluci i obdukciju tijela lica iz ovog grada čiji su inicijali M.B. /53/, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

 

U saopštenju iz Okružnog tužilaštva navedeno je da je u Ulici Miloša Crnjanskog sinoć u 20.00 časova ispred porodične kuće došlo do verbalnog i fizičkog sukoba lica čiji su inicijali P.B. /50/ D.B. /21/ i D.B. /21/, svi iz Banjaluke, S.A. /30/ iz Dervente i M.B. /53/.

Pripadnici Policijske stanice Lazarevo su ova lica uhapsili, a M.B. je tokom transporta prema ovoj policijskoj stanici pozlilo, te je preminuo.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Sanja Guzina, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Banjaluka, koji su uhapsili četiri lica.

Srna nezvanično saznaje da je policija po dolasku na lice mjesta zatekla M.B. u alkoholisanom stanju, oborenog na zemlji, dok ga ostala četvorica uhapšenih tuku.

Prema saznanjima Srne, tužilac se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima nasilje u porodici sa smrtnom posljedicom i učestvovanje u tuči.