VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika14/03/2020

ČESTITKA JANEZU JANŠI POVODOM STUPANjA NA DUŽNOST

 

BANjALUKA, 14. MARTA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku Janezu Janši povodom stupanja na dužnost predsjednika slovenačke Vlade, te izrazio nadu da će se nastaviti dobra ekonomska saradnja i partnerski odnosi Srpske i Slovenije.

 

"U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost predsjednika Vlade Republike Slovenije. Uvjeren sam da ćete, uz stečeno iskustvo i znanje, nastaviti putem ekonomskog i svakog drugog prosperiteta, na dobrobit svih vaših građana", naveo je Višković u čestitki.

Višković je izrazio nadu da će se dosadašnja dobra ekonomska saradnja i partnerski odnosi Republike Srpske i Slovenije unapređivati i razvijati i u narednom periodu, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

"Izražavam zahvalnost na iskazanoj spremnosti Slovenije da pruži svu raspoloživu podršku o pitanju preuzimanja praksi i iskustva u procesu EU integracija. Uz uvjerenje da će se prijateljski odnosi naših naroda dalje razvijati, želim Vam mnogo uspjeha u budućem radu", navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.