VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika15/03/2020

SKOKO: SPS NASTAVLJA DA RASTE I JAČA!

 

BANjALUKA, 15. MARTA /SRNA/ - Potpredsjednik Socijalističke partije Srpske /SPS/ Maksim Skoko istakao je da ova partija nastavlja sa osnivanjem novih odbora, te da rast SPS nije iznenađenje ni za koga, s obzirom na posljednja dešavanja u Socijalističkoj partiji /SP/.

 

Odgovarajući na optužbe iz SP-a da SPS dezinformiše javnost, Skoko je izjavio Srni da nema namjeru a ni vremena da se upušta u polemike sa Petrom Đokićem i njegovim socijalistima, jer su oni za SPS prošlost.

"Mi u SPS-u nemamo kad da komentarišemo medijske ispade Petra Đokića, nego nastavljamo sa osnivanjem opštinskih i gradskih odbora i trudimo se da radimo koliko možemo s obzirom na aktuelnu situaciju. Imamo preča posla od medijskih prepucavanja", poručio je Skoko.

On je rekao da pored tradicionalnih uporišta socijalista, a sada SPS-a, ova partija vrši pripreme za osnivanje odbora i tamo gdje Đokićevi socijalisti nikad nisu imali ozbiljan rezultat, poput Gradskog odbora SPS Prijedor.

"Tako da ćemo u skorije vrijeme imati gradske i opštinske odbore u većini lokalnih sredina u Republici Srpskoj. SPS ima podršku socijalista, SPS jača i raste i to nije nikakvo iznenađenje", naglasio je potpredsjednik SPS-a Maksim Skoko.