VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Zanimljivosti04/05/2020

ISTRČAO POLUMARATON, PA ZAPROSIO DJEVOJKU

 

MODRIČA, 4. MAJA /SRNA/ - Modrički atletičar Branislav Lukić svoj peti ovogodišnji polumaraton ulicama Modriče završio je prosidbom Miljane Nedić, sa kojom je u vezi više od četiri godine.

 

Branislav /36/ je vjerenički prsten uručio Miljani /25/ pred zgradom "Banana", u kojoj ona stanuje i na mjestu na kojem je ga dočekivala nakon svih polumaratona istrčanih na stazi dugoj 21 kilometar.

Prosidba je za Miljanu bila iznenađenje.

"Istrčala sam iz stana da, kao i ranije, pozdravim Branislava, da se nakratko vidimo i vratimo svako svojim obavezama. Začudilo me je prisustvo nekoliko naših prijatelja i rodbine, ali ni slutila nisam da će Branislav da me zaprosi baš tu, i to u vrijeme epidemije virusa korona. LJubav ne bira ni vrijeme, ni okolnosti, a ako je ljubav prava onda ona preživi sve", rekla je Miljana Srni.

Branislav kaže da su Miljana i on, prije epidemije, planirali da ove godine ovjekovječe dugogodišnju vezu.

"Planovi o zarukama i vjenčanju su zbog opšte situacije i neizvjesnosti otišli u drugi plan. Ne vjerujem da će se stanje brzo poboljšati, pa sam odlučio da zaprosim Miljanu. Htio sam da to bude na poseban način, a da bude u vezi sa sportom", rekao je Branislav, profesor fizičkog vaspitanja, aktivni košarkaš i od prošle godine atletičar rekreativac.

Branislav je istakao da su prethodni, kao i današnji polumaraton, doprinos njegov i članova Atletsko-rekreativnog kluba "Modriča" u borbi protiv virusa korona.