VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika16/05/2020

RASPISANA POTRAGA ZA JEDNIM LICEM, PRETRESI U BANjALUCI I ISTOČNOM SARAJEVU

 

BANjALUKA, 16. MAJA /SRNA/ - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo je potragu za jednim licem koji se direktno dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

 

Miljanovićeva je navela da je jutros, pod nadzorom republičkog javnog tužioca, nastavljen uviđaj na licu mjesta, u naselju Dragočaj kod Banjaluke gdje je izvršeno ovo krivično djelo.

"Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske vrše pregled šireg područja.
U okviru ove istrage u toku su pretresi na 13 lokacija koje koristi osam lica na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva", istakla je Miljanovićeva.

Ona je podsjetila da je privedeno više lica koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Ćuluma i nad njima je u toku kriminalistička obrada.

Na lokalnom seoskom putu u naselju Dragočaj juče je iz zasjede ubijen Slaviša Ćulum, koji je prije mjesec dana izašao iz zatvora u Foči.