VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika23/09/2020

STEVANDIĆ: BRČKO JE SRCE REPUBLIKE SRPSKE

 

BRČKO, 23. SEPTEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Brčkom da je distrikt srce Republike Srpske, da će biti zaštićeno na najbolji način, te da će raditi na promociji saradnje distrikta i Republike Srpske.

 

Stevandić je naveo da se uvažavaju interesi svih naroda koji žive u Brčkom te da se prema njima pokazuje velika briga.

"U Republici Srpskoj se Brčko uvijek nalazi na prvom mjestu, jer smatramo da je kondominijum nešto od čega mi ne možemo da odustanemo i gdje moramo da budemo svakog dana sve više", rekao je Stevandić novinarima.

Stevandić je napomenuo da je Ujedinjena Srpska širom Republike Srpske otvorila kancelarije u kojima se građanima dijele instruktivni leci o načinima zaštite od virusa korona, mjeri nivo šećera u krvi i krvni pritisak i daju besplatni pravni savjeti.

On je istakao da je zadovoljan organizacijom odbora stranke u Brčkom, kao i listom kandidata za poslanike u Skupštini distrikta za koje kaže da su mladi, iskusni i organizaciono sposobni ljudi.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom Uroš Vojnović rekao je da izabrani kandidati na listi mogu odgovoriti izazovima koju su pred njima.