VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika16/10/2021

MILAN ZEČEVIĆ PREDSJEDIK OPŠTINSKOG ODBORA

 

BROD, 16. OKTOBRA /SRNA/ - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da imaju podršku 35 odsto glasačkog tijela u Republici Srpskoj i računaju da do izbora za godinu dana ova stranka može doći do 40 odsto, što je sasvim dovoljno da formira buduće strukture vlasti.

 

"Naši ciljevi su poznati, pobjeda", rekao je Dodik novinarima u Brodu gdje je prisustvovao Izbornoj konferenciji opštinskog odbora SNSD-a.

U Brodu je izabran novi Opštinski odbor SNSD-a, a Milan Zečević za njegovog predsjednika. Dodik mu je čestitao na tome i novom rukovodstu poželio uspješan rad.

"SNSD u Brodu ulazi u novu fazu. Veoma mi je važno što smo proveli unutarstranačke izbore i ovo je finale toga", pojasnio je Dodik.

On je naveo da je sa članstvom podijelio planove na lokalnom niovu, te je ovu priliku iskoristio i da ukaže kako je SNSD dosta toga uradio kada je riječ o infrastrukturnim i drugim projektima, ali i stabilizovao budžet.

Dodik je dodao da je članovima objasnio i planove na republičkom niovu, ukazujući na prava koja treba da se vrate, a dotakao se i planova na globalnom nivou.

"SNSD danas ima podršku 35 odsto glasačkog tijela u Republici Srpskoj i mi računamo da do izbora za godinu dana možemo da dođemo do 40 odsto što je sasvim dovoljno da formira buduće strukture vlasti", istakao je Dodik.

Novoizabrani predsjednik Milan Zečević rekao je da je cilj za naredni period da se osnaži rad odbora, komunikacija sa članovima i biračima, kao i provođenje agende koja je u skladu sa ciljevima Glavnog odbora SNSD.